Een origineel personeels-, relatie- of kerstgeschenk?!

Op zoek naar een leuk personeels- of relatiegeschenk? De Boeren Kalender is een ontzettend leuk cadeau; zowel om te geven als te krijgen. Het ideale cadeau om uw personeel of zakelijke relaties te verrassen, bedanken en verblijden!

Kalender cadeau geven?

Op zoek naar een leuk personeels- of relatiegeschenk? De Boeren Kalender is een ontzettend gaaf cadeau; zowel om te geven als te krijgen. Het ideale cadeau om uw personeel of zakelijke relaties te verrassen, bedanken en verblijden!

Kalenders met bedrijfsreclame?

U kunt De Boeren Kalender personaliseren door een reclamepagina in de kalender te laten verwerken. Dit verlengde achterblad steekt vijf centimeter onder de kalender uit, waardoor uw bedrijfsreclame het gehele jaar zichtbaar is aan duizenden wanden in de Benelux! Geef de kalenders weg als bedankje of koop ze in voor de wederverkoop.

Bijbehorend promotiemateriaal?

Wilt u exclusief promotiemateriaal waarin foto’s van de prachtige stoer mannen uit de Boeren Kalender zijn verwerkt? Dat kan! Wij creëren met behulp van de geweldige platen uit onze kalender prachtig promotiemateriaal voor uw bedrijf.